You were born for
greatness

voor vrouwen op leiderschapsposities
die hun grootste droom willen realiseren.

Over Satcha

“Your life is as good as your mindset.”
Satcha Maduro – Valies is mindset coach en inspirational speaker. Ze coacht en inspireert ambitieuze ondernemende vrouwen en helpt hun hun grootste dromen te realiseren. Ze zorgt ervoor dat ze een ijzersterke mindset ontwikkelen waarin ze alleen maar mogelijkheden zien en stappen gaan zetten om het leven te gaan leiden wat ze zo graag willen.
MIJN VERHAAL - E-book

Hoe kwam ik hier en belangrijker nog,
hoe kwam ik eruit?

Podcast
The mindset of a confident woman
MIJN VERHAAL - E-book

Hoe kwam ik hier en belangrijker nog,
hoe kwam ik eruit?

Yes! Ik wil Satcha-mail

Yes! Ik wil Satcha-mail

Persoonlijke verhalen en video's door Satcha geschreven en opgenomen.

Je bent met succes geabboneerd!

Download hier het spreekaanbod.

Download hier het spreekaanbod.

Je bent met succes geabboneerd!