Ervaringsdeskundige schulden & schaarste

"Door mijn ellende ben ik nu een inspiratie voor veel mensen in Nederland"

Satcha is zelf door een zware periode gegaan. Ze had te maken met schulden, kwam in de wettelijke schuldsanering en kwam in een burn out terecht. Ze kampte met veel schuldgevoelens binnen haar moederschap en had ook nog een aantal mislukte relaties achter de rug. De schulden hebben diepe indruk op haar gemaakt. Zij weet als geen ander hoe het is om wakker te moeten liggen van financiële zorgen. Ze kent de angst en de schaamte en kan haarfijn uitleggen wat de effecten van schaarste zijn geweest op haar leven.

Veel bedrijven en gemeenten in Nederland nodigen Satcha uit om te komen spreken over haar ervaringen. Wat haar verhaal uniek maakt is dat Satcha haar verhaal koppelt aan de vakkennis die zij heeft vanuit haar werk als maatschappelijk werkster.

Haar verhaal spreekt tot de verbeelding en kan op deze manier dienstverleners, hulpverleners en commerciële medewerkers meenemen in de context van de klant met schulden. Op deze manier is er meer begrip voor de de klant en ontstaat meer motivatie om tot een oplossing te komen.


Opdrachtgevers & Samenwerkingen