De 'Boost Your Life' Coachingsdag

is er speciaal voor vrouwen die vooruit willen. Vrouwen die hun excuses opzij willen zetten en gaan geloven dat ze het kunnen! Vrouwen die een nieuwe manier van denken willen. Vrouwen die gelukkiger en stabieler willen zijn met zichzelf, hun onderneming en hun gezinsleven.

Mindset

Je hebt doelen, wensen en ambities. Al heel lang, maar je zet die stap maar niet. Of je hebt het al 3x geprobeerd, maar iedere keer strand je ergens. Of je wilt je leven op orde, maar je slaagt er niet in om dit voor elkaar te krijgen. Er staan dingen in de weg! Grote kans dat dit te maken heeft met jouw manier van denken.

Op deze dag maken we de weg voor je vrij! We kijken naar denkpatronen, naar wat jouw drijfveren zijn en we kijken alleen maar naar jouw mogelijkheden. Er zijn interessante workshops, we maken een stappenplan en je krijgt toegang tot het netwerk van coaches, succesvolle ondernemers en personal trainers. Alles, maar dan ook alles begint met een gedachte!

Je gaat naar huis met inzicht, helderheid en een plan. ’s Avonds bubbel je nog na op de bank van inspiratie! 

Meld je hier aan!

klik hier

De 'Boost your life' coachingsdag flyer

Bekijk hier de flyer

Klik hier

Satcha

Coach en FOTY Award winnaar Satcha Maduro – Valies is deze dag jullie gastvrouw en coach. Satcha is ervarings deskundige op het gebied van armoede & schulden en is maatschappelijk werkster geweest in Amsterdam. Ze is zelf door diepe dalen gegaan. Ze is moeder van een dochter met verstandelijke beperkingen, kreeg een burn-out en zat in de schulden. Ze klom weer uit haar ellende, zette haar eigen bedrijf op en werd door haar persoonlijke verhaal een inspiratie voor veel mensen in Nederland. Dit jaar is zij uitgeroepen tot één van de beste freelancers van Nederland. Deze dag vertelt Satcha haar verhaal.

  • Exclusiviteit 
    Deze dag hebben we exclusief voor jou gemaakt. Door de persoonlijke aandacht en een selecte groep van 8 vrouwen, nemen we de tijd voor jouw verhaal en plannen. Na de deze dag krijgt ieder van jullie een gratis coachingsgesprek met Satcha kado!

  • Lekker eten
    Natuurlijk wordt er op deze dag goed voor je gezorgd. De hapjes, de drankjes, de lunch en het diner maken deze dag helemaal compleet!

  • Kosten
    De 'Boost Your Life' Inspiratiedag kost € 249. We starten om 9.30 uur en eindigen met een heerlijk 3 gangen diner. Om 19.00 sluiten we de dag af.

Informatie & locatie

De 'Boost Your Life' Inspiratiedag

Datum: zaterdag 13 oktober  2018
Tijd: 09.30 – 19.00 uur
Locatie: Van der Valk Oostzaan - Amsterdam