Onze moeders

Boost Your Life Inspiratiesessies

Speciale moederdag editie! met het thema: Onze moeders

Wat wij geleerd hebben van onze moeders komt ons altijd ten goede. Of soms toch niet? 

Onze opvoeding komt altijd aan de oppervlakte wanneer we doelen willen bereiken in ons leven. 

In deze Boost Your Life Inspiratiesessie hebben we het over de boodschappen die wij hebben meegekregen van onze moeders over omgaan met mannen, relaties opbouwen, geld verdienen en zelfstandigheid.

Storytelling
Satcha vertelt in alle openheid over haar eigen opvoeding en wat de boodschappen van haar moeder in haar leven hebben betekend. Ook vertelt zij over haar eigen moederschap van een kind met verstandelijke beperkingen. Lees hier alvast Satcha’s mooie verhaal.

Question & Answer (Q&A)

  • Welke geloofssystemen hebben wij overgenomen?
  • En hoe beïnvloed dat ons persoonlijk leven en onze carrière (in goede en misschien minder goede zin)? 
  • Welke boodschappen werken als een belemmering en welke als een motivatie om je doelen te bereiken?

Op deze vragen geven Satcha en haar gasten antwoord!

Speciale gasten
Op deze dag zijn er uiteraard een aantal speciale gasten! Twee (bekende) moeders die vertellen hoe het hun gelukt is krachtig te blijven in moeilijke tijden. Ook vertellen ze open en eerlijk waarom zij bepaalde keuzes hebben gemaakt in hun leven.

 

Linda Emanuel - moeder van Satcha

Satcha's moeder vertelt over hoe zij Satcha heeft opgevoed en wat voor rebel Satcha was in haar pubertijd! Linda is nu heerlijk met pensioen, is bijna niet meer thuis en geniet van haar kinderen en kleinkind!

Valerie Lucille Lewis- zus van Berget Lewis!

Valerie is moeder van 2 kinderen en heeft op haar 50e besloten haar passie te gaan volgen. En dat is vooral koken! Ze kookt de sterren van de hemel en voorziet ook hele artiesten crews van de heerlijkste Surinaamse maaltijden! Valerie praat deze dag openlijk over hoe zij het moederschap heeft ervaren.

Aanbieding
Neem je moeder mee!

Voor deze dag is er een speciale aanbieding! Kom je met 2 personen? Dan krijg je 25% korting en betaal je € 75 i.p.v. € 100. Dus neem je moeder (of iemand anders) mee! Verras haar met een prachtige inspiratie boost!