Succesvol ondernemen

Boost Your Life Inspiratiesessies

Met het thema: Succesvol ondernemen

succesvol-ondernemen

Herken jij deze uitspraken?

‘Ondernemen is voor mij niet weggelegd.’ Wat je eigenlijk zegt, is: ‘Ik geloof niet dat ik het kan.’

‘Rijk worden van je ondernemerschap? Daar moet je echt geluk voor hebben.’ Wat je eigenlijk zegt, is: ‘Ik geloof niet dat mij dat gaat lukken.’ 

‘Ik wil mijn tarief niet verhogen.’ Wat je eigenlijk zegt, is: ‘Ik ben bang dat ik dan geen klanten meer krijg, daarom blijf ik op dit tarief.’

‘Iedereen vindt het leuk wat ik doe, maar niemand koopt iets.’ Het eigenlijke probleem is dat je niet durft te verkopen, of niet weet hoe dat moet.Succesvol ondernemen kan iedereen! Het ligt niet aan geluk of andere externe factoren. Het succes van ondernemen ligt in de juiste mindset.

Dus wil je starten als ondernemer of zzp'er? Of ben je al ondernemer en wil je gaan knallen met je business? Dan is deze Boost Your Life echt iets voor jou!

Storytelling
Satcha vertelt in alle openheid hoe zij van € 30.000 schuld naar succesvol ondernemerschap is gegaan. In 2018, toen ze nog in de schuldsanering zat, werd ze bij de Freelancer of the Year-awards zelfs uitgeroepen tot een van de beste zzp’ers van Nederland! Dat is nog geen twee jaar geleden. Wat heeft Satcha gedaan om succesvol te worden? Wat was ervoor nodig om dit alles te bereiken? Ze deelt het allemaal op deze editie van Boost Your Life.

Deskundigheid

Deze Boost Your Life is een echte masterclass. Je leert waardevolle principes over de mindset die je nodig hebt om als ondernemer te slagen. Satcha gaat in op het veranderen van denk- en gedragspatronen en geeft kostbare informatie over hoe je meer inkomen genereert, hoe je meer klanten krijgt en hoe je deze behoudt.  

Special guests
Satcha interviewt ondernemers die hun weg naar succes willen delen om anderen te inspireren. De gasten zijn:

Anko Wong Loi Sing
Eigenaar van New Season 
 
 
Charis Kuwas
Founder StrongWiseBetter
Mentor & coach
Rodney Glunder
Oud professioneel kickbokser/MMA
Presentator & acteur
 • Wanneer:

  Zaterdag 5 oktober 2019

 • Tijdstip:

  Van 10.00 tot 13.00 uur

 • Locatie:

  Inntel Hotels Amsterdam Zaandam
  www.inntelhotelsamsterdamzaandam.nl

 • Ticket:

  € 50 per persoon

 • Inclusief:

  Koffie, thee, sapjes, zoete & hartige tussendoortjes