Exclusieve coaching

"Ik heb een no nonsense mentaliteit. Ik help mensen vooruit zonder fratsen."

Satcha coacht vanuit haar bedrijf Somega medewerkers binnen de hulpverlening en particulieren. Daarnaast coacht en adviseert Satcha klanten op exclusieve basis. Haar klanten zijn mensen in het artiestenvak en mensen in topfuncties. Ze komt als persoonlijk adviseur of coach op locatie van de klant. De coachingssessies variëren van korte, kernachtige sessies tot een dagdeel met lunch of diner.  

Satcha kent het artiestenvak en de zakelijke wereld. Dit komt door haar muzikale carrière als jazz/gospelzangeres en maatschappelijk werker binnen het bankwezen. Haar ervaringen binnen het bedrijfsleven en het artiestenleven, hebben haar geïntroduceerd aan de persoonlijke vraagstukken waar topfunctionarissen en artiesten mee te maken hebben. Dit maakt dat Satcha zich als een vis een in het water beweegt binnen deze werelden. Nog steeds lopen artiestschap en hulpverlenen als een rode draad door haar leven

Satcha is discreet en stelt de juiste vragen, zodat haar klant de kern van zijn/haar probleem goed helder krijgt en vooruit kan. Ze zorgt ervoor dat iemand zich in elk gesprek zich op zijn/haar gemak voelt en sluit naadloos bij zijn of haar belevingswereld.  


Contact

Wilt u exclusief gecoacht worden door Satcha?

klik hier

Somega

Wilt u gecoacht worden binnen Somega?

klik hier