Eén dag met Satcha

VIP coachingsdag

Jouw moment om stappen te gaan maken

Een focusplan zodat je vooruit kunt. Belemmerende gedachten gooien we de deur uit. Je leert hoe je je invloed vergroot en hoe je nog besluitvaardiger wordt. Je creëert een systeem waarmee je kunt groeien en je inkomen kunt verhogen. Je leert mensen om je heen te verzamelen die jouw vooruit helpen. Dit is jouw moment.
Zullen we afspreken?

Laten we de mogelijkheden bespreken hoe jij kunt groeien naar greatness.

woman in black shirt using laptop computer

In jouw hoofd

Als vrouw met een missie en een ondernemersmentaliteit loop je de hele dag rond met creatieve ideeën. Soms kun je er niet van slapen. Je kunt je plannen en ideeën ook niet meer met iedereen delen. Mensen begrijpen je niet meer. Je wilt impact maken en levens veranderen. Maar hoe zet je alles om in concrete stappen?

Uitstelgedrag

Door dat overvolle hoofd en in je eentje rondjes draaien om je plannen heen, kom je niet tot actie. Je weet eigenlijk ook even niet meer waar je moet beginnen. Je plannen zijn groot. En je stelt uit. Elke dag weer. Na maanden zit je nog op hetzelfde punt als toen.

woman holding white mug while standing
woman in black shirt using laptop computer

Geld verdienen

Het is ook nog bedoeling dat je geld gaat verdienen met je missie. Je wilt een inkomen generenen waarmee je het leven kunt leiden dat je wilt. Maar wat wordt het verdienmodel achter je missie? Misschien moet je tarieven verhogen, maar je durft niet. Misschien moet je pakketten gaan aanbieden in plaats van die losse sessies. Maar hoe doe je dat?

Aan jouw de keus

Nu kun je 2 dingen doen. Blijven hangen in waar je nu in zit, of de volgende stap gaan maken die je helderheid en richting oplevert. Het is helemaal aan jou. Onthoud altijd: als je niets doet, gebeurt er niets. Als je stappen zet ga je vooruit. De wereld heeft een vrouw als jou nodig. En onzichtbaar blijven is eigenlijk geen optie. Dat weet jij ook…

woman holding black Mission book
brown dried leaves on sand

Resultaten

De resultaten die je behaald met behulp van deze VIP dag zijn:
Je gaat stappen maken. Je stopt met uitstellen. Die creatieve ideeën maken we concreet. Je leert over een verdienmodel achter je business. Er komt weer ruimte in je hoofd voor andere belangrijke zaken. Minimale afleiding. Je gaat naar huis met jouw persoonlijke focusplan.

Één dag met Satcha kan levensveranderend voor je werken.

woman holding white mug while standing
woman in black shirt using laptop computer

De dag

Via de Greatness Methode werkt Satcha door 4 gebieden heen.

  • Mindset
  • Persoonlijk leiderschap
  • Groei en support systeem
  • Business Building

Tijdstip van 11.00 tot 16.00 uur
Op besloten locatie in het Gooi.
Uiteraard wordt er gezorgd voor koffie/thee en een goed verzorgde lunch.

Jij bent belangrijk

Je missie is levenswerk. Daar gaan we serieus mee om. Niets is te groot. Geen droom is onhaalbaar. Het is een kwestie van het veranderen van je mindset. Jij bent deze dag prioriteit.

woman holding white mug while standing

Contact

Wil je een VIP dag met Satcha?

Maak dan hier een afspraak voor persoonlijk contact met Satcha. Dit is vrijblijvend en kosteloos.
In dit gesprek verkennen jullie de mogelijkheden, beantwoordt Satcha je vragen en kijkt ze of er een goede klik is voor deelname aan de VIP-dag.

of

Yes! Ik wil Satcha-mail

Yes! Ik wil Satcha-mail

Persoonlijke verhalen en video's door Satcha geschreven en opgenomen.

Je bent met succes geabboneerd!

Download hier het spreekaanbod.

Download hier het spreekaanbod.

Je bent met succes geabboneerd!