Satcha Maduro – Valies

Mindset coach
Motivational speaker
Persoonlijk adviseur

Over Satcha

‘I am here to serve.’

Expertise
Satcha’s expertise is mindset, persoonlijke groei en dromen realiseren.
Ze coacht, adviseert en inspireert vrouwen op leiderschapsposities die besloten hebben hun grootste droom te willen gaan realiseren. Ze willen impact creëren, levens veranderen en een legacy achterlaten. Vrouwen die aan alles voelen dat ze geboren zijn voor méér.

Impact van haar werk
Satcha’s coaching levert impact en verandert levens. Ze gelooft dat je tot veel meer in staat bent dan je denkt en dat je grote dingen kunt bereiken in het leven. De resultaten van haar coaching zijn direct zichtbaar in alle gebieden van je leven en dat van anderen.

Ze zorgt ervoor dat je een mindset en attitude ontwikkelt waarmee je een vrouw van impact wordt.

Ellende
Jaren geleden was Satcha een boze gefrustreerde alleenstaande moeder, zat diep in de schulden en leefde van een bijstandsuitkering. Ze wist niet meer hoe ze haar verstandelijk beperkte dochter moest opvoeden en was radeloos. Ze heeft haar dochter uit huis moeten plaatsen. Schuldgevoelens, depressie en algeheel gevoel van falen domineerden haar dagelijks leven.

God
De nacht dat zij uit het leven wilde stappen besloot ze nog één keer te bidden. Op dat moment toonde God zich aan haar en kon zij ineens helder denken. Ze besloot zich vast te houden aan de beloftes die God haar die avond had gegeven. Ze koos voor het leven.
Satcha heeft keihard gewerkt aan zichzelf en heeft haar depressie, laag zelfbeeld en overgewicht vaarwel gezegd.

Besluit
Ze startte haar eigen coachingsbusiness en besloot dat ze alleen maar kwaliteit en waarde wilde toevoegen aan de levens van anderen. Ze wilde tot de top gaan behoren in haar branche. Ze heeft zichzelf toegestaan om te groeien.

Haar leven nu
Satcha is nu gelukkig en succesvol getrouwd en haar dochter woont weer thuis. Ze is coach en spreekster in Nederland en de Caraïben. Ze is onderdeel van het John Maxwell Team uit Amerika. Ze coacht, spreekt en traint op internationaal niveau namens dit team.

Haar missie
Satcha gelooft dat niets onmogelijk is. Ze empowert en motiveert vrouwen om het leven te gaan leiden waar ze van dromen en te gaan doen waarvoor ze geboren zijn.

Contact

Persoonlijk contact met Satcha

Wil je met Satcha in contact komen?

Ze staat je graag te woord.
Klik op de onderstaande knop

Coaching
Word de vrouw die impact maakt!
Jouw groei begint hier.
Spreken
Boek Satcha als spreekster
Events
Bekijk hier de inspirerende events

Boek Satcha als spreekster!

Om nog meer waarde toe te voegen aan jouw event, team, vrouwenconferentie of eredienst.
Yes! Ik wil Satcha-mail

Yes! Ik wil Satcha-mail

Persoonlijke verhalen en video's door Satcha geschreven en opgenomen.

Je bent met succes geabboneerd!

Download hier het spreekaanbod.

Download hier het spreekaanbod.

Je bent met succes geabboneerd!