Satcha's verhaal

"Satcha is de persoon die je nodig hebt als je vooruit wilt in het leven!"

Satcha Maduro - Valies is coach, inspirational speaker en eigenaar van Somega Life coaching & Counseling. Binnen Somega coacht en traint zij hulpverleners (maatschappelijk werkers, sociaal werkers, schuldhulpverleners) op het gebied van vitaliteit, schulden, gespreksvoering. Daarnaast coacht en adviseert zij artiesten en topfunctionarissen op exclusieve basis. Door haar jarenlange werk als maatschappelijk werkster heeft Satcha veel mensenkennis. Door eigen levenservaring is zij inspirerende persoonlijkheid. Satcha heeft een no nonsens mentaliteit in haar denken en doen. What you see is what you get!

Satcha is moeder van een dochter met een verstandelijke beperking en echtgenote van Francis Maduro. Ooit was zij alleenstaande moeder met hoge schulden, had veel verdriet om haar dochter en was 22 kilo te zwaar. Ze moest een bijstandsuitkering aanvragen, zich aanmelden bij de schuldhulpverlening en ging een schuldentraject in tot de rechter aan toe. Uiteindelijk is Satcha van cliënt naar professionele hulpverlener gegaan en werd zij maatschappelijk werkster in de schuldhulpverlening. In haar vak hield zij zich vooral bezig met de psycho emotionele kant van schulden en schaarste.

Na een zware burn out besloot Satcha haar leven te veranderen en heeft daar keihard voor gewerkt. Ze is in therapie gegaan en is parallel daaraan intensief gaan sporten bij voormalig top atleet Sammy Monsels. Ze herstelde, zette haar eigen bedrijf op en besloot, met de opgedane ervaringen, anderen te gaan begeleiden. Ze heeft haar eigen schaamte over schulden & schaarste doorbroken door haar verhaal te in de succesvolle serie ‘Schuldig’.

Satcha haar persoonlijkheid inspireert. Wanneer je Satcha ontmoet, ontmoet je een 'mensenmens'. Een vrouw die haar eigen ellende heeft omgezet in het bekrachtigen en motiveren van anderen. Een vrouw die van schulden naar succes aan het klimmen is. Een vrouw met moed!

 


Contact

Contact met Satcha.

klik hierLatest News

Doordat ik zelf door diepe dalen ben gegaan en er uiteindelijk ook weer bovenop ben geklommen,… instagram.com/p/BiKVI0GnpAI/