Satcha's verhaal

"Satcha is de persoon die je nodig hebt als je vooruit wilt in het leven!"

Satcha Maduro - Valies is coach, inspirational speaker en eigenaar van Somega Life coaching & Counseling. Namens Somega coacht en traint zij verschillende hulpverleners (maatschappelijk werkers, sociaal werkers, schuldhulpverleners) zodat die op hun beurt de cliënten op het gebied van vitaliteit, schulden, gespreksvoering optimaal kunnen ondersteunen. Daarnaast coacht en adviseert zij artiesten en topfunctionarissen op exclusieve basis. Door haar jarenlange werk als maatschappelijk werkster heeft Satcha veel mensenkennis. Door eigen levenservaring is zij inspirerende persoonlijkheid. Satcha heeft een no nonsens mentaliteit in haar denken en doen. What you see is what you get!

Satcha is moeder van een dochter met een verstandelijke beperking en echtgenote van Francis Maduro. Ooit was zij alleenstaande moeder met hoge schulden, veel verdriet om de zorgen over haar dochter en 22 kilo overgewicht. Op het moeilijkste punt moest zij een bijstandsuitkering aanvragen, zich aanmelden bij de schuldhulpverlening en ging zij een zwaar schuldentraject in tot de rechter aan toe. Dankzij haar persoonlijke ervaring en alle uitdagingen vol aan te gaan is Satcha van cliënt naar professionele hulpverlener gegroeid en werd zij maatschappelijk werkster in de schuldhulpverlening. In haar vak hield zij zich vooral bezig met de psycho-emotionele ondersteuning van cliënten die dagelijks te kampen hebben met schulden en schaarste.

Na een zware burn-out besloot Satcha haar leven te veranderen en heeft daar keihard voor gewerkt. Ze is in therapie gegaan en is parallel daaraan intensief gaan sporten bij voormalig topatleet Sammy Monsels. Ze herstelde, zette haar eigen bedrijf op en besloot, met de opgedane ervaringen, anderen te gaan begeleiden. Ze heeft haar eigen schaamte over schulden & schaarste doorbroken door haar verhaal te doen in de veelbekeken en veelgeprezen documentaireserie ‘Schuldig’.

Satcha’s persoonlijkheid inspireert. Wanneer je Satcha ontmoet, ontmoet je een 'mensenmens'. Een vrouw die eerlijk is over haar eigen ellende en de weg daar weer uit. Dankzij deze ervaring en een no-nonsense persoonlijkheid, is zij als geen ander in staat anderen te motiveren en bekrachtigen. Een vrouw die van schulden naar succes aan het klimmen is. Een vrouw met moed!


Contact

Kosteloos adviesgesprek met Satcha? Maak hier een afspraak.

klik hier


Latest News

Koffie en goeie gesprekken met me girlfriend. Da's als therapie. tammy_dots het was weer fantasisch! Love ya!!… twitter.com/i/web/status/1…