Over Satcha

Satcha Maduro - Valies is mindset coach en inspirational speaker. Ze coacht en inspireert ambitieuze ondernemende vrouwen en helpt hun hun grootste dromen te realiseren. Ze zorgt ervoor dat ze een ijzersterke mindset ontwikkelen waarin ze alleen maar mogelijkheden zien en stappen gaan zetten om het leven te gaan leiden wat ze zo graag willen.

Satcha is moeder van een dochter, heeft vier bonuszoons en is echtgenote van de liefde van haar leven Francis Maduro.

Haar ervaring in het coachen en motiveren van mensen heeft ze uit haar voormalige loopbaan als maatschappelijk werkster en uit haar persoonlijke intense levenservaringen. Coachen is haar passie en mensen het beste uit zichzelf kunnen laten halen is haar missie. Dit ademt zij, dit leeft zij!

Waar Satcha ooit was.
Ooit was zij alleenstaande moeder met hoge schulden, veel verdriet om de zorgen over haar dochter (die meervoudig verstandelijk beperkt is) en had 22 kilo overgewicht. Ze leefde van een bijstandsuitkering en ging een zwaar traject in om haar schulden af te lossen.

Mindset change
Satcha besloot dat ze haar leven wilde veranderen. Ze is in therapie gegaan en is parallel daaraan intensief gaan sporten bij voormalig topatleet Sammy Monsels. Ze zette haar bedrijf op en midden in al haar ellende werd ze uitgeroepen tot ZZP’er van het jaar 2018. In de media is zij doorgebroken door de succesvolle documentaireserie ‘Schuldig’. Vandaaruit werd zij een bekende Nederlander op het gebied van motivatie en mindset. Ze heeft gezien dat niets onmogelijk is en dat je alles kunt bereiken ongeacht de omstandigheden.

Een mensenmens
Satcha’s persoonlijkheid inspireert. Wanneer je Satcha ontmoet, ontmoet je een 'mensenmens'. Een vrouw die eerlijk en duidelijk is. Met haar no-nonsense mentaliteit, is zij als geen ander in staat anderen te coachen en te motiveren het beste uit zichzelf te halen.

“Your life is as good as your mindset.”Contact

Kosteloos adviesgesprek met Satcha? Maak hier een afspraak.

klik hier


Satcha beter leren kennen?

Bekijk hier Satcha’s video’s, E-book en Podcast!

Satcha's Video's

Klik hier voor de vlogs

Satcha's E-book

Klik hier voor haar E-book

Podcast 'De Succes - Lifestyle'

Klik hier voor de podcasts