test

Boost Your Life Inspiratiesessies

Ken je dat? 
Je wilt van alles, hebt doelen en wensen, maar er is nog niets van gekomen. 
Wat is het verhaal dat jij jezelf vertelt over mannen, rijk worden, reizen of carrière maken? Hoe komt het dat je bent waar je bent? En wat heb je nodig om te komen waar je wilt zijn? 

De Sessies

De Boost Your Life Inspiratiesessies zijn een serie empowerende masterclasses en seminars over onderwerpen als relaties, geld verdienen, ontwikkelen van een alles overwinnende mindset, schulden oplossen, ondernemen en nog veel meer.  
 
De Boost Your Life Inspiratiesessies zijn een combinatie van deskundige kennis, on the spot coaching, levensverhalen en live interviews. Het doel van de sessies zijn jou te inspireren om alles te bereiken wat je maar wilt ongeacht de omstandigheden. 
 
Je krijgt tips en tricks over hoe het maximale uit je jezelf haalt. Wanneer jij naar huis gaat, heb je inzicht in jouw denken, ben je gemotiveerd om de volgende stap te maken en heb kennisgemaakt met een waardevol netwerk! 

Satcha

Oprichter en gastvrouw is mindset coach Satcha Maduro – Valies. Zij is jarenlang maatschappelijk werkster geweest en is nu een succesvolle ondernemer. Inmiddels is ze een bekende Nederlander geworden door o.a. de serie Schuldig, Pauw en Hour of Power. Voor o.a. de Black Female Achievers, Heineken, CZ zorgverzekeringen en Reconnect heeft Satcha inspirerende presentaties en seminars gegeven. Ze coacht, traint en inspireert vele mensen in Nederland. Dit jaar is zij benoemd tot één van de beste ZZP’ ers (FOTY Award) van ons land. 
 
Het succes is haar niet komen aanwaaien. Satcha is moeder van een kind met verstandelijke beperkingen, heeft een aantal slechte relaties achter de rug, had hoge schulden en heeft een zware burn out gehad. Maar ze is eruit gekomen. En hoe! Ze is nu schuldenvrij, financieel stabiel en gelukkig getrouwd.
 
Inmiddels heeft Satcha al vele mensen geholpen aan een mindset waarmee ze alles kunnen bereiken wat ze maar willen. Tijdens de Inspiratiesessies vertelt Satcha in alle openheid haar verhaal en deelt zij haar alles overwinnende mindset! Dit mag je niet missen! 

Inspiratiesessie met het thema: Geld

We starten de eerste Boost Your Life Inspiratiesessie met het thema: Relaties 

Coming soon…