Testimonials


Charis Kuwas

Coach & motivational speaker

Satcha heb ik ontdekt via de documentaire serie Schuldig. Ik wist meteen dat ik haar wilde ontmoeten. Ik ging haar volgen op social media. Ik heb ook haar Boost Your Life Inspiratiesessies bijgewoond. Satcha liet niet (net zoals velen) alleen haar succes zien, maar deelde ook haar tegenslagen. Ik wilde ook succesvol zijn in wat ik deed, maar ik liep vast en Satcha kon mij helpen. Daar wist ik zeker.

www.strongwisebetter.com

Lees meer

Lydia Zeegelaar

Image coach

Ik heb Satcha ontdekt toen ze een masterclass gaf voor de Black Female Achievers. Ik was erg onder de indruk van haar verhaal. Ik ben twee keer naar haar Boost Your Life Inspiratiesessies geweest. Ik was in die tijd op zoek naar een coach en wilde  door haar gecoacht worden. 

Lees meer

Chiria da Luz Fortes

Founder Ebony Art Spot

Ik heb Satcha via Instagram ontdekt. Ik wilde hulp in het aanbrengen van structuur in mijn leven en onderneming. Ik ben bij haar Boost Your Life Inspiratiesessies geweest en heb coaching bij Satcha afgenomen. Ik heb een goede planning kunnen maken in mijn drukke leven als moeder en ondernemer, eindelijk mijn website gelanceerd, en samenwerkingspartners gevonden.

www.ebonyartspot.com

Lees meer

Lenora Chaoui – de Jong

Personal assistant & blogger

Ik volgde Satcha op LinkedIn en Facebook. Er was een oproep voor een gratis meet & greet en daar ben ik naar toe gegaan. Ik was nieuwsgierig naar hoe zij haar succes had bereikt. Sinds ik Satcha heb ontmoet is mijn mindset veranderd. Ik ben anders over mezelf gaan denken. Ik heb de waarde van mijzelf weer ontdekt en heb mijn oude dromen en passies weer naar boven gehaald. Ik heb inmiddels nieuwe stappen gezet in mijn ondernemerschap.

www.lady-prosperity.nl

Lees meer

Serenity Hanenberg

Creative writer

Ik heb Satcha ontdekt via Instagram. Ik raakte meteen geïnteresseerd in haar. Vervolgens zag ik mijn moeder kijken naar een uitzending van Maranatha Ministries waar Satcha aan het spreken was. Ook dit kwam meteen bij mij binnen. Daarna zag ik Satcha spreken op de Dag van de ZZP’er. Toen wist ik het zeker: ik wilde door haar gecoacht worden!

www.serenitheory.nl

Lees meer