Testimonials

“Volhardend inspirerend motiverend betrouwbaar...”

Satcha heb ik meermaals gesproken in vriendschappelijke kringen en is altijd zeer vriendelijk en positief. Nadat ik haar verhaal gehoord heb is mijn respect voor haar alleen maar gegroeid.  

Joshua 

“Eerlijk, invoelend, ervaren, helder, professioneel...”

Satcha verovert de harten van haar clienten met haar ontwapenende eerlijkheid.In de projecten waarbij we samenwerkten zag ik hoe haar clienten een compleet nieuwe start konden maken met behulp van haar coaching kwaliteiten en empathie.

Paul - make up artist

“Wereldvrouw...”

Satcha heeft mij geholpen om de eerste stappen vooruit te maken. Door haar durf ik weer achter mijn ideeën te staan. Daarnaast heb ik iemand gevonden die er voor mij is met frisse moed, inspiratie en kracht. Ik mag op haar leunen en tegelijkertijd helpt zij mij omhoog. Satcha, je bent een topvrouw!

Jessica, medewerker sociaal domein

 

“Aansluitend, communicatief heel innovatief en omgevings sensitief!...”

Satch is zowel zakelijk als relationeel heel erg sterk: duidelijk en zij zorgt in haar omgeving voor enthousiasme! Is ook commercieel en verbindt dat met een uitstekend relatiebeheer. Heeft zich in korte tijd echt gepostioneerd met genruikmaking van haar ervaringsdeskundigheid!

Sjaak, trainer/adviseur/coach

“Liefdevol, meelevend, positief, empatisch, sympathiek...”

Satscha biedt altijd een luisterend oor en is altijd gefocust op oplossingen. Ze heeft empathie, waardoor ik me gelijk op mijn gemak voelde bij haar. Ze heeft me heel erg geholpen en helpt me nog steeds, wat ik zeer waardeer!

Umuz, medewerker Zorg

“Wow, wat een energie..."

“Wow, wat een energie en levenservaring brengt Satcha met zich mee. Vanuit haar opleidingen, eigen leven en invoelende karakter kan ze mensen verder brengen met inzichten. Haar taalgebruik is helder, haar adviezen gericht maar nooit veroordelend en haar plezier in het leven is aanstekelijk. Goede spreker op congressen en dito coach voor mensen die vast zitten.”

Marijke Roskam

Dagvoorzitter, mediatrainer, presentator

"Inspirerende vrouw..."

Satcha is een inspirerende vrouw die haar eigen levenservaring, kracht en professionaliteit inzet om daarmee anderen iets mee te geven. Ze zet mensen aan tot nadenken maar dringt niets op. Met name de combinatie van haar levenservaring en de ervaring als professional in de hulpverlening maakt het heel krachtig. De boodschap komt daardoor echt ‘binnen’. Tijdens de conferentie van ons project was de zaal ‘muisstil’ aan het luisteren. Zij boeide van begin tot eind en is een heel natuurlijke spreekster. Ze overtuigt en maakt indruk. Ook ging Satcha heel goed en kundig om met de vragen uit het publiek.

Anja Tijdhof Sales Manager & Jardy ten Kleij Projectmanager – PLANgroep Nederland

"Bevlogen coach & fantastisch spreker..."

Satcha ken ik als bevlogen coach en fantastisch spreker. Zeer professioneel en betrokken! Satcha werkt ook samen met ons als actrice in de training motiverende gespreksvoering en omgaan met agressie. En natuurlijk prachtig samengewerkt in de docu ' Schuldig'! Wij zijn heel blij met haar!

Sjaak Boon – coach/adviseur Onderboven