The Bosslady Table

The Bosslady Table is een high end event voor vrouwen die streven naar persoonlijk en financieel succes. Satcha nodigt iedere keer vier vrouwen uit bij haar aan tafel die succesvol zijn in wat ze doen en tegelijkertijd ook de nodige uitdagingen hebben in hun leven. Satcha praat heel open met hun over geld verdienen, doelen bereiken en de balans houden in je werk of privé leven.

Inspiratie

The Boss Lady Table is er om vrouwen te inspireren en te bemoedigen. Om vrouwen te laten beseffen dat ze kunnen excelleren in hun dromen, ambities en uitdagingen. De vrouwen gaan vol positieve energie de deur weer uit! De luxe locatie van de Bosslady Table is iedere bijeenkomst geheim en wordt een paar dagen van te voren bekend gemaakt.

Meld je hier aan!

klik hier

Waarom

Waarom The Bosslady Table?
Satcha heeft al vanaf kinds af aan grote dromen gehad. Ze had ambities en wilde deze gaan waarmaken. Ze studeerde af en zou haar droom gaan leven, maar alles liep anders toen zijn moeder werd. Haar dochter bleek meervoudig verstandelijk beperkt en na jaren ploeteren, ziekenhuis in en uit, verdriet en frustraties stortte Satcha in. Ze raakte haar baan kwijt, kwam in de schulden terecht en belandde in een zware burn out. Satcha is hulp gaan vragen en heeft er hard aangewerkt om er psychisch en lichamelijk weer bovenop te komen. Ze startte haar eigen bedrijf zonder ook maar één euro start kapitaal en werkte parttime als maatschappelijk werkster in Amsterdam. Uiteindelijk is ze fulltime gaan ondernemen en werd zij dit jaar benoemd tot één van de beste zzp'ers van Nederland. Satcha is het bewijs dat niets onmogelijk is. 
 
In haar weg naar succes heeft Satcha ook gemerkt dat het delen van je doelen en ambities niet vanzelfsprekend is. Niet iedereen begrijpt het of kan er in mee. Niet iedereen kan of wil praten over rijk worden of persoonlijk succesvol zijn. Daardoor kan het best 'lonely' zijn aan de top. Daarom heeft Satcha The Bosslady Table bedacht. Het is een luxe inspiratie event voor echte Bossladies!

Informatie & locatie

Lorum ipsum

Datum: ...
Tijd: ...
Locatie: ...